-->

Google+ Followers

Monday, October 22, 2012

HAFIZ HAMIDUN VS ZULFAHMI


Assalamualaikum uoals,


Ada sesiapa yang dengar Hotfm tak pagi tadi ???
Korang ada dengar tak panggilan dari sorang wanita bernama "Mimi"
Wuhahahaha gila femes dah mimi tu ek ???
Opsss firstly nak wish congrats to Zulfahmi atas kehebatan dan kegilaan dia sehingga berjaya membawa Malaysia ke atas pentas podium sebagai pemenang !!! Wuahahhahaha congratsssss


Okay, sambung balik cerita pasal pemanggil tadi,
Si mimi ni dengan penuh bersemangat cerita tentang Hafiz Hamidun yang berjaya di Moto GP semalam.
Okay, korang kenal tak siapa Hafiz Hamidun nie ???
Hafiz Hamidun nie dulu adalah bekas penyanyi Nasyid


Tuuu dia.. Emma dah tepek gambar Hafiz Hamidun nie besar-besar.

Okay, berbalik kepada cerita Zulfahmi nie,
Memang Emma tabik springgggg lah kat dia,
Dengan trek yang basah, hujan...
Dari posisi yang agak kebelakang dia mampu memecut dengan kegilaan "lap" yang memang the best!!
Sehingga membawa dia ke podium kemenangan. Congrats Bro !!


# Kepada Mimi, hehhehehe memang cute bila tersalah nama. 

" Majulah SUKAN untuk NEGARA " 


www.tips-fb.com

10 comments:

  1. dengar..kelakar...confident je ckp...hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum emma...yer la mama pun dengar tadi dlm radio tersilap nama dia sebut...:)

    ReplyDelete
  3. ada soran pemanggil tu cakap khairuddin haha..bapak si zulfahmi tuuu

    ReplyDelete
  4. @Ayiesha Sani heheh tau x pe, punyalah konfident cakap :)

    ReplyDelete
  5. @maszull wsalam mama, hehehe kan ?? kelakar lah..

    ReplyDelete
  6. @misshannajr owh yer ke ?? yang tu tak perasan pulak. hehhe

    ReplyDelete
  7. salah nama takpe sebab yg penting dua2 pon cute :D

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!