-->

Google+ Followers

Thursday, October 25, 2012

Apex kahwin Disember nie !!!



Assalamualaikum uoals,


Wow, Penjaga gol Malaysia bakal mengakhiri zaman bujang nya Disember nie !!
Betul ke ???
Jomm baca paper hari nie !!
Apex akan berkahwin dengan Leuniey pada Disember nie !!
Betul atau tak ??
Hanya Apex yang boleh jawab !!
Walau apa pun Congratulation to both of u.


Nota kecik # Jangan bila time nak kahwin dah... boleh batalkan lagi dah la ek !!


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. apek prust ngan akak tu sbb tahun lpas akak tolak pingan dia mauhahahaa
    (sbnarnye den yng prust )

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum emma...moga jodoh berkekalan hendaknya...;)

    ReplyDelete
  3. bosan dah citer mcm ni. mula2 menafikan last2 kawen jgk...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!