-->

Google+ Followers

Friday, October 19, 2012

Apek Join Johor FC


Assalamualaikum uoals,


Baru-baru nie Emma ada dengar mengenai penjaga gol Harimau Malaya yang di tawarkan RM 3 JUTA !! wowwww untunglah kau apex !! Kerja main bola jer.. tu dia RM 3 Juta gaji kau !! Jadi jutawan mudalah kau macam nie !! Tuah ayam nampak kat kaki, tuah manusia siapa yang tahu ???

So, dengar-dengar cerita yang Apex akan sertai Johor FC ?? Macam mana dengan Red Warrior ???
Tuuu suruh Apex yang jawab. Apa pun tahniah Apex ;)


# Bila semakin berjaya, jangan mudah lupa diri !! Ingat dari mana asal usul kita. 
www.tips-fb.com

9 comments:

  1. semalam dengar2 kata dia tolak tapi tak tau lagi.

    btw kalau kat luar negara ramai dah player bola hidup senang. tak macam player dalam malaysia. huhu

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum emma...betul la kabar angin jer ni kot...:)

    ReplyDelete
  3. PENALTI : SISTEM UNDIAN – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Anda dikehendaki memilih salah seorang dari peserta tersebut untuk disingkirkan dari game ini.
    1. Nick Nashram
    2. Papa Blogger
    Mereka adalah blogger paling kurang aktif pada minggu ini. Sila umumkan keputusan anda dalam kotak komen entri ini :
    http://awieomar.blogspot.com/2012/09/blogger-3-battle-royale-episod-4.html
    (Ini kerana keputusan anda perlu dirahsiakan buat masa ini) Sekian terima kasih.
    Umumkan keputusan anda sebelum 23/10/2012

    ReplyDelete
  4. SENJATA KHAS
    Emma telah nyatakan nak gunakan SENJATA KHAS Emma DTN1DC pada minggu ini.
    Fungsi senjata anda adalah : DTN1DC = Disahkan Tempat No.1 Dalam Carta.
    Maksudnya, Emma akan berada dikedudukan no. 1 dalam CARTA MINGGUAN pada episod 9 nanti. Tahniah.
    Emma masih ada 1 peluang lagi untuk gunakan senjata ini di masa akan datang.

    ReplyDelete
  5. @maszull wsalam mama, tak sure la betul atau tak !!

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!