-->

Google+ Followers

Friday, September 21, 2012

FAIL PERIBADI AHLI BLOGGER 3:BATTLE ROYALE


Assalamualaikum uoals,


Okay, hari nie nak share dengan korang tentang satu games antara blogger iaitu Battle Royale
Last week Emma tak dapat nak bagi full commitment sangat sebab buzy sangat dengan keje,
Sorry alll... but Emma try siapkan tugasan yang kedua for this segmen.
Okay, kali nie Emma kena buat fail peribadi tentang diri sendiri...
Jeng...jeng..jeng....okay let's read about this... hehehhehe


Nama Kumpulan : Senshi BurogÄ ( Blogger Warrior )
Profession / Bidang yang di ceburi : Interior / Architecture
Hobi : Blogging, Reading
Blog pilihan : Blog papa blogger (http://azmengs.blogspot.com)
Tujuan Berblog : Share pandangan, idea, tempat berceloteh tanpa mengeringkan air liur.
3 sifat semulajadi : Suka bercakap, Peramah, Ceria a.k.a kaki gelak
Masa yang selalu layari internet : Bila ada masa terluang
1 Peserta yang akan ke final : Papa Blogger
Kenapa pilih Papa Blogger : Ada potensi nak pergi ke final.
Pandangan tentang B3: BR : Games yang agak complicated dan perlukan full commitment dalam setiap ahli kumpulan.  Memerlukan perbingcangan dan tempat yang paling cepat dan senang untuk setiap perserta berkomunikasi.


Kepada ahli group Senshi BurogÄ ( Blogger Warrior ), korang boleh add emma kat :
Twitter : @Emmaeema
Blog : http://emmaeema.blogspot.com


www.tips-fb.com

9 comments:

  1. Orait.. macam ni la peserta yang baik hehehe Tugasan emma diterima. Terima kasih sebab sudi buatkannya :D

    ReplyDelete
  2. INFO TERKINI – BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE
    Entri Tugasan Imuniti tidak akan dipilih sebagai entri pilihan (Carta Mingguan). Entri entri lain yang akan dipilih untuk dimasukkan dalam carta.
    Keputusan terkini Tugasan Imuniti Episod 2
    DEUX : 3 entri (Nadia Farhana, Eddy, Korn)
    Senshi BurogÄ : 4 entri (Cheida, Lokman, Papa Blogger, Emma)

    ReplyDelete
  3. baru siap buat eh..sama la kita.pagi ni baru start buat..huhu..ready for the next task..

    ReplyDelete
  4. @Nick Nashram heheheh tu laaa thanks kat cheinda n papa blogger tolong ingat kan emma tentang task nie :)

    ReplyDelete
  5. blog pilihan PaPa Blogger???? Tanda tanya ni... Blog saya ni baru lagi... masih suam suam kuku untuk dijadikan pilihan.. huhuhu
    (rendah diri konon)

    ReplyDelete
  6. nice!! hihii nnt jumpa dekat FB!! weha!!!! gambate gambate!! allalalalalala~~~

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!