-->

Google+ Followers

Monday, May 21, 2012

Lagu KOSONG << NAJWA LATIF>> Sindir wartawan ??


Assalamualaikum uoals,


Tiba-tiba terbaca satu artikel yang mengatakan Lagu KOSONG,
Menyindir wartawan !!!
Hurm apa yang boleh Emma cakap,
" Hanya Najwa Latif je yang ada jawapannya "





KOSONG
Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong
Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong kosong
Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar
Kosong kosong
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong
Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong kosong
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong

www.tips-fb.com

5 comments:

  1. HAHA .mindset semua orang mybe untuk boyfriend ke hape ke kan :p

    ReplyDelete
  2. @Aien Najib hhahahah tu lahhh kalau lagu sedih ke nak lepas geram ke.. confirm org akan ingat pasal bf..

    ReplyDelete
  3. @:: Mrs.Eady :: betul tu.. mind set seseorang kita tak boleh nak kawal =)

    ReplyDelete
  4. haha , ntah , xperasan plak . ingat kan pasal bf/gf ,,, x tau plak menyindir wartawan ..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!