-->

Google+ Followers

Monday, May 21, 2012

Kisah CINTA SCHA & AWAL



Assalamualaikum uoals,

Masih lagi dalam mood Scha dan Awal ???
Korang nak tau tak macam mana kisah cinta dorang bermula ???


“Scha mengenali Awal saat dia menjadi hos ketika pertandingan akhir Dewi REMAJA dulu. Awal ada SMS Scha selepas habis program tapi Scha tak layan. Beberapa tahun lepas tu, kami bertemu lagi di Festival Filem sebab kebetulan dua-dua datang untuk mempromosikan filem masing-masing. Kemudian dia SMS Scha lagi dan sejak itulah Scha terus berhubung dengannya. “Scha tengok Awal tak putus asa nak berbaik dengan Scha sehinggalah suatu hari dia ajak Scha keluar makan. Dan ketika itulah dia menyuarakan hasratnya untuk lebih serius dengan Scha. Bagi Scha, Awal istimewa di mata Scha kerana dia seorang yang penyabar dan easy going. Kalau ada benda yang Scha nak buat, dia takkan control. Semua keluarga kami merestui hubungan kami berdua. “Awal ni sebenarnya romantik, bahkan Scha pun tak sangka dia akan buat kejutan sepanjang tempoh kami bercinta. Pernah sekali tu, Scha ada penggambaran “Awan Dania The Movie” di Pangkor, tiba-tiba Awal datang ke sana dengan emak Scha. Bukan setakat tu saja, Awal siap bawa ayam sebab Awal tahu Scha memang suka makan ayam."

Sweet kan dorang ???
Kalau dah jodoh tak kemana !!
Betul tak ???


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. tahniah buat mereka~

    jemput singgah,
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/ceritaku-di-nestle.html

    ReplyDelete
  2. Sweetnya mereka :D Semoga terus kekal berbahagia.

    ReplyDelete
  3. dah jodoh diorang...smga bkkalan...=)

    ReplyDelete
  4. sweet sgt dorang tu kann..
    jom join segmen pka nakkk..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

    tq :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!