-->

Google+ Followers

Wednesday, July 27, 2011

Sabar Yer JEJARIRUNCING

04.50pm@Bangsar


Tadi Emma terbaca dalam blog Harapan MARYA Hanya Impian and Belog MTT mengenai konflik yang melanda dalam hubungan penjaga gol Malaysia Khairul Fahmi and Elia!! Hurm dari apa yang Emma baca, ada orang ketiga dalam hubungan dorang!! Common sangat dah isu pasal orang ketiga nie.. ish macam yang ada tanduk tu jer kan !! hahaha










Hurm apa yang boleh Emma cakap, orang yang bertunang nie memang banyak dugaan!! orang tua-tua cakap "Darah Manis" so dracula @ Vampire pun suka gigit-gigit nie. So sabar ek ??? Setiap dugaan pasti ada kebahagiaan di sebaliknya!! Apa yang mampu kita buat just berserah and banyak berdoa kepada Allah. 



www.tips-fb.com

1 comment:

  1. hadoiii..siap ngan dracula ape yer...hehe..
    tp tu la...
    kuciwa la ngan abg apex ni..
    hmmm... ;(

    http://puterimawarmerahku.blogspot.com/2011/07/abang-apex-curang.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!