-->

Google+ Followers

Saturday, May 21, 2011

Aku bukan Pilihanmu

12.20pm~ Semalam aku dengar lagu nie kat youtube... alahai sedih lah pulak dengar lagu nie... tiba-tiba teringat lah pulak kat seseorang... sape??? mestilah insan yang ada sambungan nama aku and dia dalam blog nie... tapi itu dulu lah... sekarang dia pun dah happy dengan life dia... amin !!!

JUTAAN HARI BERLALU SUDAH
TAK KU SEDARI BEGINI JADINYA
KISAH YG INDAH BERLALU SUDAH
CINTAKU MUSNAH HANCUR BERDERAI...
BETAPA DUKANYA HATIKU
BILA CINTAKU TAK KEMANA
HATIKU KAU GURIS LUKA
KU TABAHKAN JUA HATIKU INI.
*Chorus*
 CINTAMU YANG LALU
MASIH KU TERASA
AKAN DIRI INI SAMA BAGAI DULU
KENANGAN BERSAMAMU
MASIH KU TERASA
APAKAN DAYA AKU BUKAN PILIHANMU...

DERITA YANG KU TANGGUNG INI
JIWAKU TERUS MERONTA
TAK TERTAHAN PEDIH HATIKU
HANYA DOA KU KIRIMKAN UNTUKMU...
 
If korang nak dengar lagu nie, korang boleh  klik kat sini okay??
 
Note : To Mr J.... Hope happy sentiasa and bahagia dengan insan yang tersayang... 
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. assalam...lagu sedap...tp sedih2...bersabarlaah...

    ReplyDelete
  2. w.salam, hahahah tau tak per.. sedih kan lau nie...

    ReplyDelete
  3. yess tia... dah berlalu dah pun... life must go on !!

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!