-->

Google+ Followers

Friday, April 22, 2011

Thanks Sis

05.00 pm ~ Petang Jumaat (Penghulu segala hari) selamat petang semua!!! Sejuk nyer skang nie... yerlah kan hujan skang nie..hujan kat luar aku yang kat dalam pun hujan jugak !! ( Ni semua gara-gara facebook chat dengan kawan aku nie lah yang membuatkan air mata aku pun meleleh... ish..ish... ade ke patut ???? )

" Jujur lah kamu kepada insan yg syg pada kita bkn insan yg kita syg...kerana insan yg kita syg akan tinggal kan kita...yg tinggal hanya insan yg syg pada kita...jujur lah semua. Org kita syg btl2 akan tinggalkan kita­ ­ yg tinggal hanya org yg syg kita­ ­ baik hargai org yg syg kita­ ­ "

Ha.. so korang dah baca dah ayat yang membuatkan aku mengalirkan air mata?? Terharu sangat dengan kata-kata tu.... ( Thank you sooo much Sis Nana.... cayang sis !!! )

Memang betul pun kata-kata tu, tapi untuk cari orang yang sayangkan kita sepenuh hati memang susah. Payah untuk ditemui !! Namun, aku percaya aku akan jumpa jugak dengan Mr Right aku one day... bila??? Itu aku tak boleh cakap pape. Sebab hanya Allah sahaja yang tau kisah hidup aku di dunia nie...

Dan di sebalik segala yang berlaku dalam hidup aku nie, aku tau ada sebab and hikmah segala-galanya berlaku. Cuba korang hayati kata-kata nie.... : -


" Allah temukan aku dan dia supaya aku mengenal CINTA. Supaya aku dapat mengenal yang mana permata dan yang mana kaca. Namun, andai aku bersua lagi dengan dia... aku akan kotakan janjiku padaNya "




www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!