-->

Google+ Followers

Wednesday, March 2, 2011

Saya tak pilih kawan

03 March 2011... ~~ Eeeee tak suka nyer... nape la orang suka sangat cari pasal dengan aku ??? boring la... penat tau nak jaga semua hati !! hati aku ??? tak ada sape pun nak jaga... sangat sakit hati !!! 

To " Mr Z " saya just ada 24 jam jer sehari... but 24 jam sehari tu masa untuk diri saya sendiri pun just time saya tido... so pls lah.. bukan saya tak nak jadi kawan awak, but tolonglah faham!!  and if awak dah kenal saya macam mane awak tau la saya macam mana.. and if saya da accept someone as my friend dia tetap akan jadi kawan saya sampai bila-bila.


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!