-->

Google+ Followers

Friday, February 25, 2011

Tips Mengorat perempuan

Aku copy statement nie dari facebook member aku nie... macam menarik tips nie... so aku nak share ngan korang semua... hehehe
1) sbg lelaki gentlemen jgn ego ok nti wanita ckp anda perasan handsome
" Ye sangat setuju coz lelaki ni slalu sangat perasan yang dorang nie handsome... if handsome pun diam -diam jer la...tak elok membangga diri nie. "

2) sentiasa bersbr jgn tinggi suara,lelaki kan contoh kpd wanita
" kadang-kadang lelaki ni mudah marah and cepat bosan bila gf dia tanya soalan yang sama... tu yang selalu meninggikan suara mereka... " (perempuan tanya bersebab.. bukan main tanya jer.... )

3) paling pntng jgnla mudah tergoda dgn wanita lain sbb wanita anda pon ade bnda yg sama ok
" lelaki suka pada kecantikkan... tapi jangan pilih kecantikkan luaran sebab kecantikkan luaran mudah hilang di mamah usia... tapi pilihlah pada kecantikkan hati dia sebab ia sentiasa bersinar "

4) xsalah kdg2 mngaku salah 2 bkn bermaksud kalah tp anda nmpak lagi macho taw
" Lelaki adalah kaum yang tinggi ego nya... sesekali rendahkan lah ego tu and mengaku salah sendiri... tak ada lah " perang dunia " jadi hari-hari..."
5) tahu2 kamu ketua keluarga, tp jadilah ketua bkn tuan yg mengarah2 yer
" so bersiap sedia lah untuk menjadi ketua keluarga yang bertanggungjawab sebab lelaki memegang amanah yang paling berat "
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!