-->

Google+ Followers

Friday, February 25, 2011

Tension lagi ????

5.35pm ~ Hai sume..tepat jam 5.35 petang barulah aku boleh bukak blog and facebook...!! sangat..sangat bz hari nie... maklumlah semalam da amik Annual Leave... so keje aku semakin hari semakin bertambah and macam tak pernah nak habis.... !!! argh.... tension nyer!!! ( tak pe, sabar Emma... adat lah keje nama nye... kalau tak buat keje orang kata makan gaji buta...) hehehe sorry la aku tak tahu nak lepaskan marah aku kat sape... kat blog je la...( sorry my blog!!! ) hehehehe

Hari nie hujan lagi macam petang semalam... lebat + sejuk namun masih  tak dapt menyejukkan hati aku yang panas and terasa nie....dulu aku ada je tempat nak cite pape... skang ???? jauh je aku ngan dia... macam-macam alasan dia bagi... ( hurm tak pe.. nanti aku balas dendam baru tau !!! ) opss!!! mama cakap tak baik berdendam !!! So Emma, tak payah nak fikir-fikir lagi... andai dia ditakdirkan untuk kita, Terimalah dia seadanya. Jika tidak doakanlah kebahagiaannya. Amin....

Ada sorang manusia nie cakap " aku nie macam rama-rama... boleh tengok and pandang dari jauh jer... bile dekat aku lari...  terbang setinggi yang boleh " betul ker??? ( Hape la ko nie emma... accept jer la pandangan orang lain....)






www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!