-->

Google+ Followers

Wednesday, February 23, 2011

Nak sambung study !!!

Morning all.... hurm malam tadi aku mimpi.... (jeng..jeng... mimpi aper??? ) bukan mimpi dipatuk ular ok... tapi mimpi nak sambung belajar !!! Dah setahun aku grad... but impian nak sambung belajar tu tetap ade... and ianya semakin tinggi menggunung !!! Rasa tercabar la pulak bile aku tengok member-member aku sambung study lagi... 

Hurm yang pasti aku dah apply..( hehhehehe walau ape pun cabaran dan halangan rela ku tempuhi.... cewah... " betul ker aku yang cakap macam nie??? " )


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!