-->

Google+ Followers

Wednesday, February 23, 2011

Kisah semalam

Semalam hari yang sangat membosan kan bagi aku and member-member kat office aku... macam-macam hal yang kteorang buat.... ( bukan ape keje tak la banyak sangat tapi kelam kabut jer bos aku nie... dengan wife dia sekali yang kelam kabut... )

And insan yang paling bengang semalam adalah "Afi" .... bila ada insan-insan yang buat muka ketat jer dengan dia, sebab berjaya repair fax machine kat ofis nie...  ( and yang NYATA kteorang da try repair berkali-kali machine tu.... bukan duk lepak jer.... so kira bernasib baik lah dia boleh buat )

" Bal " pulak lagi best...sempat tengok cite cartoon Mickey Mouse + Ben 10 pulak dengan anak bos.... sangat jelous nie.... padehal masing-masing ade keje nak buat but itulah yang dikatakan Curi Tulang.... hehhehehe

And aku ??? bz la buat keje mengedit picture stonelight sampai sakit kepala aku .... !!! bukan apa??? image untuk stonelight tu teruk sangat.... tak sesuai dengan pic yang aku amik hari tu.... then aku kena amik lagi pic baru.... so bile da sakit kepala ape lagi ???? FACEBOOK...!!!


OK KE KO??? : The moral of this story bila da tension buat keje so kita kena cari something yang boleh menrelease kan tension and buat kita ada feel nak continue keje... and to all bos in Malaysia... janganlah nak push sangat staff kejap buat itu then stop buat benda lain... one by one..!! baru keje teratur and tak ada info yang salah....
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!