-->

Google+ Followers

Thursday, January 27, 2011

Kenangan Terindah

Assalamualaikum and hello Malaysia !!!!! hehehe malam nie Emma nak update the story about my best friends.... hehehehe.... and untuk pengetahuan korang semua Emma sayang kawan-kawan Emma.... macam2 perkara yang kami lalui bersama... time menanggis, time ketawa, time sedih... segala2 nya kami kongsi bersama.....so aku nak tunjuk pada satu dunia wajah-wajah sahabat yang aku sayang........


Yang nie sebenar nye bf Emma " Jean-Roman Gallyot " merangkap as my bestfriend, my bodyguard, my love, and everything la.... sebenarnya dia ni agak low profile sket... x suka publicity murahan nie,,,, (ah Emma tak kira nak jugak letak pic nie....) jgn marah....

 Inilah kembar Emma merangkap as cousin " Noor Laila "  Dialah member Emma sejak kecik lagi... (dari dalam perut tau)....Kteorang nie share minat yang sama... segala-galanya nak sama... but tang bf x blh sama k!!! Dia nie teror bab-bab masak nie.... sebab tu la dia jadi chef kat Citrus Hotel....so Emma nie tolong makan jer.... and Laila  nie still single lagi... so sape2 nak berkenalan boleh submit borang kat Emma k???

 Ayu, Emma, Hanie and Ieda

Ok... kita mulakan story about Ieda...  hehehehe Awek senyum manis nie Afrida....nie la kawan Emma yang selalu tengok Emma menanggis, gelak and tension...korang perasan tak yang senyuman Ieda nie manis??? mesti ramai yang terpikat....and Ieda nie single lagi... masih mencari "si putera katak" nyer...(ops terlebey sudah) Ieda nie agak cerewet sket tapi dia tak memilih kawan... dengan sape2 pun dia boleh kawan....tu satu sifat yang aku suka tentang Ieda nie.....

Hanie pulak dia ni manje orang nye... walaupun Emma baru kenal dengan Hanie but kami mudah rapat and dah macam adik beradik je dengan dorang sume nie.... sorry la pada sape 2 yang nak try coz Hanie dah berpunya... and InsyaAllah x lama lagi bakal ada insan ketiga dalam hidup Pn Hanie and En Hafis....semoga mereka bahagia hingga ke akhir hayat... amin...

Rahayu atau lebih dikenali dengan nama Ayu....pemalu orang nye... first time Emma kenal dia,,,, x banyak bercakap pun dia nie... but dah lama-lama kenal perasaan pemalu dia dah semakin kurang ngan kteorang sume.... dia pun da boleh join otak masuk air kteorang... hehehhe... but ayu da berpunya... Mr Ghanz pemilik dia... but bukan pemilik MUTLAK lagi....




 Emma, Eiman, Sam (pegang payung), Shida and Ieda

Eiman nie comel kan??? hehehe kuat gelak minah sorang nie... but Emma happy kenal dengan dia sebab dia nie sentiasa ceria.... and semakin ceria bila " Dalam hati ada taman " maklumlah sedang dilamun cinta dengan "abg ......".

Ha nie kisah Reporter Radio Selangor.... SAM... comel kan dia nie??? macam student form 3 kan??? Sam ni kaki karoake jugak nie...al maklumlah suara sedap... mesti gile karok... hahhaha...Member Emma yang nie belum berpunya jugak nie... mencari insan yang mampu bukak padlock kat hati dia... Sam ni kalau nak ajak bahan orang, mengarut and kaki gelak memang dia lah orang nye... sebab tu Emma boleh geng ngan dia... heheheh

Ha nie lagi sorang member yang pemalu.... tapi dalam pemalu pun still brutal lagi...(tapi pelik jugak kat mane dia simpan brutal tu ek??? ) Shida nie keturunan Arab celup sket... kalau tak percaya... cuba tenung betul2 muka dia... ala-ala Arabic kan???

 Jeng...jeng...jeng... nie la dia Mr Ghanz.... The King of Karok... huhuhu... so kalau sape2 nak belajar macam mana nak jadi artis jumpa la dia... even Black pun berguru ngan dia tau...dia ni masuk air sket kadang2... macam2 cite mengarut boleh dia jadikan topik and yang tukang continue cerita karut dia of course la saya... heheheh

 And lastly...nie la one of my new friend merangkap my best friend... pelik kan walau pun Emma and dia baru kenal lagi dah boleh jadi best friend !!! So nak berkawan tak mengira siapa dia yang sebenarnya... yang penting kita selesa berkawan dengan die.... Johan Hadi....dia nie penuh dengan cerita... hari2 ada aje topik dia nak share ngan Emma and setiap yang dia share sentiasa membuatkan Emma x kering gusi nak gelak... tu salah satu keistimewaan dia... but jangan main2.... dia nie " Mr Romeo " teror ayat awek nie... so jangan mudah tergoda dengan ayat manis die... heheheh ( sorry awk )

so inilah wajah sahabat-sahabat Emma yang TERSAYANG.....heehhe semoga hubungan ini akan terus kekal untuk selama-lamanya.... amin.... Emma saaaayyyyyang Korang semua.....muuuuuuuahhhhh








www.tips-fb.com

1 comment:

  1. Wah..terharunya..so appreciate..:)
    kami sume pun sygkn eema..hope kta kekal
    K.A.W.A.N selamanya..wlupun mostly
    korg sume dh bpunya...
    hope korg igtkn aku yg masih Single nie..huhu...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!