-->

Google+ Followers

Monday, January 31, 2011

Gud Morning MONDAY !!!!

Hujan lagi pagi nie.... masih mampu mengeluarkan air dari perutnya... pagi nie aku bangun dengan perasaan yang sangat malas... maklumlah hari Isnin... semua malas nak bangun pergi keje...
lebih-lebih lagi dengan hujan dan keadaan yang sangat sejuk sehingga terasa di dalam tulang... aku tak tau la brape celcius suhu pagi nie... lupa pulak nak tgk termometer... hehehe ( Penah ke Emma tengok termometer pagi2 ek ??? ) sangat -sangat konfius... hehehehe

Sampai kat office pagi nie... tiba-tiba aku jadi blur... apa nak buat ek ???
sangat free sekarang nie... so aku pun sempat la ajar Balqis macam mana nak buat blog...
huhuhu ( aku tak la expert sangat pun... but setakat ajar tu boleh la...)


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!