-->

Google+ Followers

Friday, December 17, 2010

Lunch time.....

Hurm hari nie oleh kerana ade manusia yang buat aku marah...
so aku nak makan la makanan favourite aku...
x kira la pedas ke x.... janji layan.....

So... cukup jer time aku pun msg la member aku nie....

" Mak cik nak g makan x ?? "

" Nak... jap aku fikir nak makan per.... nanti aku msg ko k.... " (Ieda klu bab makan nie laju jer)

Bila cinta...... ( bunyi msg hp aku la.... ) Hurm x de orang lain... Ieda la nie...

" Aku nak makan NASI GORENG BIASA ... Tolong orderkan... jom kite gerak skang..... "

Aku pun terus la telefon Mak Cik Su....




" Hello, Sue Tomyam....." ( suara merdu mak cik su jawab call aku... pergh kalah siti nurhaliza nyer suara)
"Emma nak order nie...." ( Pergh aku pun x nak kalah la... bermanje2 sket ngan m.cik sue nie.... )
" Nak order ape Emma???? "
" Nak order Bihun Tomyam and Nasi goreng biasa ek M.Cik Sue... Jap g Emma sampai..... "
" Okay sayang...." ( Uish m.cik nie main syg2 pulak... hehehe nasib baik m.cik yg ckp... klu Angah yg ckp... mau aku jwb Syg jugak... )




Ni la antara menu2 kami.... dia punya Tomyam memang berapi beb.... betul2 kaw... heheheh
mak cik sue nie pun da tau da menu kteorang....

so kami pun menjamu la selera dgn perasaan yang feeling habis..... !!! x ingat punya da....






p/s : klu nak try Tomyam die gi  la kat Medan Selara Bangsar... Belakang Balai Polis.... www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!