-->

Google+ Followers

Thursday, December 30, 2010

Detik -detik terakhir 2010

30 Disember 2010.... Hari nie semua orang memperkatakan tentang sejarah 14 tahun yang lalu berulang kembali.... akhirnya Malaysia dapat merampas kembali takhta sebagai juara.....hehehhe tahniah Malaysia....... yang paling best nyer esok cuti..... hahahah aku pelik jugak bila aku bukak Facebook pagi tadi semua ckp pasal cuti esok.... so aku pun confius jugak... cuti ape???

so untuk menghilangkan keraguan aku pun search la online paper,.... betapa happy nyer bila PM kita mengumumkan esok cuti semperna kejayaan Malaysia....heheheh ( amin... walaupun da terlewat tahu )

 Kami Juara... minum milo anda jadi sihat dan kuat!!!

Esok last day in 2010.... welcome 2011 wah.... cayalah.... sekejap je masa berlalu kan...??? Dalam tahun nie je byk benda yang aku dapat, belajar and merasai.... ada saat-saat suka, saat duka, saat manis, saat pahit, tawar, masam.... ( semua ada ).  Dalam gelak tawa kebahagiaan dan kegembiraan terselit jugak kesedihan yang aku rasai... Namun semua nya aku lalui dengan tabah dan tenang....

Tahun baru so azam pun kena baru kan??? korang punya azam tahun nie dah tertunai ke belum???? ( ceh nak tanya orang pulak) yang penting azam aku da tertunai untuk tahun nie... so boleh pasang azam baru.... cuma 1 azam je yang x tertunai lagi.... ( aku ada pasang niat nak pakai tudung ) tapi belum tertunai lagi.... pintu hati tak terbuka lagi sebenar nya....Pape pun aku harap segala impian aku untuk tahun 2011 tertunai...... amin....

Anyway Goodbye 2010 and Welcome 2011 aku tak nak toleh ke belakang lagi,...segala kesedihan, kedukaan dan masalah aku nak tinggalkan jauh di belakang... " past is past " ... biarkan ia berlalu seperti angin 
www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!